logojoosten

Product


Ons product


Bij Joosten Lichtadviescentrum vindt u passende verlichting voor elk interieur. Onze collectie bestaat uit meer dan 50 verschillende lampenseries in verschillende stijlen. Van modern tot klassiek, tijdloze modellen en landhuisstijl.


Iedere serie bestaat uit vloerlampen, hanglampen, kroonluchters, wandlampen, tafellampen en plafonnières. Naast een ruime keuze dus ook vele toepassingsmogelijkheden. Hierdoor kan ieder interieur op passende wijze en in dezelfde stijl worden voorzien van verlichting.

Het grootste deel van de verlichting die wij in de showroom presenteren, wordt door ons eigen productiebedrijf geproduceerd. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Niet alleen voor kwaliteitsproducten kunt u terecht bij Joosten Lichtadviescentrum, maar ook voor kwaliteitsoplossingen! Voor afwijkende woonruimtes, bijvoorbeeld met hoge of schuine plafonds of apart vormgegeven ruimtes, zoeken wij graag met u naar een geschikte oplossing.

Naast de eigen collectie, werken wij ook met een aantal andere bekende merken of kunnen we u bij het verkrijgen hiervan van dienst zijn. Indien u naar een specifiek model of merk op zoek bent helpen wij u graag verder.

Joosten Lichtadviescentrum biedt naast het assortiment verlichtingsarmaturen ook een grote keuze aan lampenkappen en glas. Lampenkappen zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen, afmetingen, kleuren en (kunst)stoffen. Daarnaast is het ook mogelijk moeilijk ontvlambare en/of afwasbare stoffen te verkrijgen, met name van toepassing in de horeca of openbare ruimten.