logojoosten

Bedrijf


Bedrijf


Oorspronkelijk werd Joosten Verlichting opgericht in 1986 door dhr. William Joosten. De eerste verlichtingsspeciaalzaak werd door dhr. Joosten aan de Kerkstraat in Panningen geopend. Hier konden consumenten uit de regio terecht voor al hun interieurverlichting, buitenverlichting en ook voor losse lichtbronnen en reparaties.


Door de jaren heen is Joosten Verlichting een aantal keren verhuisd naar andere locaties binnen Panningen. In Juli 2010 is Joosten Verlichting verhuisd naar de huidige locatie aan het Industrieterrein in Panningen. Hier was toen reeds 10 jaar het productie- en distributiebedrijf van dhr. Joosten gevestigd. Kortom, alle expertise en faciliteiten onder een dak!

Bij de opening van de laatste winkel is er gekozen voor een nieuwe naam, namelijk Joosten Lichtadviescentrum. Dit omdat er naast de verkoop van verlichting, grote nadruk ligt op een goed advies. Op de huidige locatie hebben we de beschikking over 750m2 showroomoppervlakte. Hierdoor zijn we in staat de verlichting op een nette overzichtelijke manier aan u te presenteren. Daarnaast zijn er plekken ingericht waar klanten plaats kunnen nemen om bijvoorbeeld aan de hand van bouwtekeningen of foto's, een door onze medewerkers op maat gesneden lichtadvies kunnen krijgen. Naast een grote collectie, ook een gedegen advies. Daarom is Joosten Lichtadviescentrum uw partner in Verlichting!