logojoosten

Lichtadvies


Lichtadvies


De installatie van verlichting is vaak een moeilijke klus. Wat overdag een smaakvol interieur is, kan 's avonds veranderen in een ongezellige ruimte. Maar al te vaak ligt dit aan het licht. Het effect van verlichting moet niet worden onderschat. Het licht is de X-factor: het kan de sfeer maken of breken. Een goed advies door een ervaren bedrijf kan daarbij uitkomst bieden en leiden tot een optimaal resultaat.

Door verlichting kan een kamer groter lijken en kunnen zelfs kleuren veranderen. Vooral indirect licht is bedoeld voor het creëren van een speciale sfeer. Direct licht dient voor andere, hoofdzakelijk functionele, doeleinden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld werkplekverlichting of kantoorverlichting, maar ook aan verlichting voor de eethoek of keuken. Licht moet toegemeten zijn op de functie(s) die een bepaald vertrek heeft en naar de activiteiten die erin plaatsvinden.

Joosten Lichtadviescentrum is volledig up-to-date op het gebied van de nieuwste lichttechnieken en lichtbronnen. Daarnaast hebben we ruim 20 jaar ervaring in de verlichtingsbranche.

Naast persoonlijk advies in onze showroom, is het ook mogelijk een adviesgesprek te plannen op locatie. Kortom, wij kunnen u uitstekend adviseren en assisteren bij de juiste keuze voor uw verlichting.