logojoosten
Welkom
Op de website van Joosten Lichtadvies Centrum


Industrieterrein Panningen 110
5981NC Panningen
Tel: 077-3077005


Openingstijden:
Momenteel alleen mogelijk op afspraak.

Een greep uit de collectie:


Stijlvolle halve bollen in diversen kleuren en effectlakken
Meer info

Diversen modellen trendy pendels
Meer info

Joosten


Wegens een grote brand is ons pand en onze showroom compleet verwoest. Hierdoor kunt u momenteel alleen op afspraak een bezoek brengen aan ons bedrijf. We werken hard aan de wederopbouw van onze nieuwe kantoorpand en showroom. Voor lichtadvies kunt u op telefonische afspraak een bezoek brengen aan onze tijdelijke vestiging. Tel: 077-3077005. Wij danken u voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Joosten lichtadvies centrum

Welkom bij Joosten Lichtadviescentrum, uw partner in verlichting!

Heeft u moeite met het vinden van de juiste verlichting? En heeft u behoefte aan een goed advies?

Tijdens een bezoek aan onze ruim 750 vierkante meter grote showroom vindt u een ruime keuze aan verlichting in zowel klassieke als moderne stijlen. Van rustieke vormen tot strakke designs, tijdloze modellen en landhuisstijlen, voor ieder interieur een passend verlichtingsarmatuur.

Ook bent u bij Joosten Lichtadviescentrum aan het juiste adres voor lampenkappen in diverse vormen, afmetingen en stoffen. Hiervoor bieden wij u een keuze uit een grote variŽteit aan stoffen. Ook leveren wij speciaal voor de horeca moeilijk ontvlambare en afwasbare stoffen.

Naast het ruime assortiment verlichting en kappen, is Joosten Lichtadviescentrum gespecialiseerd in het geven van lichtadvies voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Tijdens een persoonlijk gesprek, met een vers kopje koffie of thee, bespreken we samen met u passende oplossingen voor uw wensen.

Graag begroeten wij u in onze showroom aan het industrieterrein 102 te Panningen.